Consulat

Despre noi

Avem deosebita plăcere să vă anunțăm că începând cu data de 1 octombrie 2019, s-a deschis Consulatul General al României la Haifa. O echipă profesionistă vă stă la dispoziție, oferind asistență și sprijin consular cât și servicii consulare în domeniul actelor de stare civilă, dobândirea și redobândirea cetățeniei române, acte notariale, documente de călătorie și vize.   

Echipa Consulatului are priorități ambițioase. Ne propunem să îmbunătățim continuu calitatea asistenței acordate cetațenilor români din jurisdicția Consulatului General al României la Haifa și să răspundem doleanțelor acestora cu promptitudine și în condițiile prevăzute de lege. 

Folosim această ocazie pentru a vă recomanda informarea prealabilă prin intermediul site-ului https://informatiiconsulare.ro/mae/ și accesarea serviciilor consulare prin intermediul ghișeului consular virtual www.econsulat.ro, pentru eliminarea riscului de a vă prezenta la sediul Secției Consulare fără documentele necesare și diminuarea considerabilă a timpilor de așteptare.